" "
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η NIVAL HELLAS SECURITY SOLUTIONS είναι εταιρεία κατασκευής χρηματοκιβωτίων και θυρίδων ασφαλείας ξενοδοχείων ως επίσης και προηγμένων τραπεζικών συστημάτων νέας τεχνολογίας, με σαράντα οκτώ και πλέον χρόνια παρουσίας στο χώρο αυτό.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο 20.000τμ.στην Αυλώνα Αττικής στο51χλμ.της ΝΕΟ Αθηνών Λαμίας.
Το εργοστάσιο διαθέτει τον αρτιότερο μηχανολογικό εξοπλισμό και όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες πιστοποιήσεις, τόσο για το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΙSO 9001/2015, όσο και πιστοποίηση αντιδιαρρηκτικής αντοχής από διεθνής οργανισμούς πιστοποιήσεων. Ώς επίσης και σήμανση ηλεκτομαγνητίκής συμβατότητας CE.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο αντικείμενο αυτό από το 1960 με διακριτικό τίτλο NIVAL HELLAS και κατέχει σήμερα πρωτεύουσα θέση στις πωλήσεις τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά, απαριθμώντας αρκετές χιλιάδες ευχαριστημένων πελατών που προτίμησαν τα προϊόντα της.
Η επιχείρηση ανήκει στην οικογένεια Βαλαβάνη από την αρχική σύστασή της μέχρι σήμερα, και σε ποσοστό 100%.
Ιδρυτής και δημιουργός της ήταν ο Νικόλαος Βαλαβάνης ο οποίος με τα λιγοστά μέσα που διέθετε τότε και με τις αντιξοότητες της εποχής εκείνης, κατάφερε να εγκαθιδρύσει μια πραγματικά αξιόλογη βιομηχανική μονάδα κατασκευής-εμπορίας προϊόντων φυσικής προστασίας.
Σήμερα η εταιρεία διοικείται από τον Κο Βαλαβάνη Ν. Θεολόγο ως προς τα οικονομικά και διαχειριστικά της θέματα, και από τον Κο Βαλαβάνη Ν. Δημήτριο ως προς τα τεχνικά και εμπορικά της ζητήματα.
Τα τμήματα πωλήσεων και marketing της εταιρείας διευθύνονται από την Κα Βαλαβάνη Σταματία.
Από το έτος 1990 η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα δίκτυο πωλήσεων πανελλαδικά, απαριθμώντας σήμερα 175 εξουσιοδοτημένα καταστήματα τα οποία και υποστηρίζει, παρέχοντας τους τα προϊόντα της και φυσικά την τεχνική υποστήριξη της.
Τα προϊόντα της εταιρείας είναι τα χρηματοκιβώτια, τα θησαυροφυλάκια, οι θυρίδες ασφαλείας για τράπεζες και ξενοδοχεία, τα πυρασφαλή ερμάρια, τα χρηματοκιβώτια για ξενοδοχειακή χρήση, σε ηλεκτρονική και μηχανική μορφή, τα mini bars, τα CASH PROTECTORS, οι μηχανές καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων και άλλα συναφή είδη.
Την εταιρεία έχουν επιλέξει ως βασικό προμηθευτή τους όλες σχεδόν οι τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα, οι οργανισμοί κοινής ωφέλειας, ΔΕΚΟ, οι μεγαλύτερες αλυσίδες SUPER MARKETS, οι αλυσίδες καταστημάτων μαζικής εστίασης, ένδυσης και υπόδησης, ως επίσης και η πλειοψηφία μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων και ιδιωτών.
Το έτος 2002 η εταιρεία προχώρησε στην ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού, δια την επίτευξη των στόχων της, οι οποίοι είναι η αύξηση και βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας καθώς και η αύξηση των πωλήσεών της.
Ανταποκρινόμενοι στην ζήτηση της αγοράς, σήμερα, σε προηγμένα συστήματα Ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας με βάση τις επίσημες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εισάγουμε σε αποκλειστική βάση και προσφέρουμε πλέον και τα κάτωθι:

 • Πυρασφαλή- Αντιμαγνητικά-υδατοστεγή DATA SAFES 
 • Πυρασφαλή Χρηματοκιβώτια για φύλαξη εγγράφων. 
 • Ερμάρια Μονόφυλλα ή δίφυλλα Πυρασφαλείας με πολύ μεγάλη χωρητικότητα, πολλαπλών χρήσεων. 
 • Κλασέρ Πυρασφαλείας 2-3-4-Συρταριών ,με δυνατότητα φύλαξης DATA Αρχείων. 
 • Χρηματοκιβώτια Γραφείων, οικιών και ξενοδοχείων σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τύπο κλειδώματος. 
 • Οπλοκιβώτια Ασφαλείας 
 • Καταμετρητές χαρτονομισμάτων & κερμάτων 
 • Ανιχνευτές πλαστότητας
 • Ψυγεία ξενοδοχείων (mini bars)
 • Χρηματοκιβώτια παραλίας 
 • Συντηρητές κρασιών (wine cellars)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λειτουργεί ήδη στο κέντρο της Αθήνας, ΜΑΡΝΗ 8,απεναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο, γραφείο και έκθεση με όλα τα προαναφερόμενα μοντέλα όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Με εκτίμηση,
NIVAL HELLAS