" "
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προδιαγραφές

ΣΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ: Εξωτερικό χαλύβδινο έλασμα πάχους 10 mm. Από την εσωτερική πλευρά τοποθετούνται κεκλιμένα ελάσματα υπό γωνία 45º μήκους 6cm και πάχους 8mm.
Η θωράκιση αυτή κρίνεται αναγκαία διότι θέτει σε αχρηστία οποιοδήποτε τρυπάνι ή άλλο κοπτικό μέσο χρησιμοποιηθεί.
Στη συνέχεια ένα άλλο ενδιάμεσο χαλύβδινο έλασμα πάχους 6 mm τοποθετείται για να καλύψει αυτά τα κεκλιμένα ελάσματα και στο κενό που δημιουργείται το οποίο έχει άνοιγμα 8 cm γεμίζεται με ένα υλικό συμπαγές μονολιθικής δομής, αποκλειόμενου του κοινού σκυροδέματος, αδιαπέραστο σε φλόγα οξυασετυλίνης ή βολταϊκό τόξο και ιδιαίτερα ανθεκτικό σε οποιοδήποτε εργαλείο διάτρησης (τρυπάνι αέρος, διαμαντοτρύπανο), ήτοι κορούνδιο ή αλλιώς σμύριδα όπως λέγεται. Το υλικό αυτό αποτελεί ενιαίο σώμα με τα εξωτερικά και τα εσωτερικά ελάσματα έτσι ώστε να είναι δυνατή η αφαίρεση μεμονομένων κομματιών του θώρακα.
 Μετά από αυτό ένα άλλο έλασμα (εσωτερικό) πάχους 6mm έρχεται να κλείσει την όλη αυτή θωράκιση και τοποθετείται 4 cm περίπου από το ενδιάμεσο έλασμα, δημιουργώντας ένα κενό αέρος, απαραίτητο για τη σταθερότητα της θερμοκρασίας εντός του χρηματοκιβωτίου, σε περίπτωση πυρκαγιάς.


ΠΟΡΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ: Ο θώρακας της πόρτας είναι ίδιος με το θώρακα του σωματός του χρηματοκιβωτίου ως προς τη δομή του. Αποτελείται δε από:

  • Ανοξείδωτη πλάκα για πολλαπλή προστασία και καλαισθησία. 
  • Δύο ελάσματα συνολικού πάχους 16 mm. 
  • Δομή με τεμάχια σμυρίδας σε όλη την επιφάνεια της πόρτας. 
  • Πυρίμαχο μείγμα για αντίσταση στη φλόγα. 
  • Ατσάλινες πλάκες διαστάσεων 15 Χ 15 και πάχους 14 mm καθ' όλο το μήκος και πλάτος της πόρτας. 
  • Επιπρόσθετο έλασμα πάχους 5 mm επί του οποίου στηρίζονται οι μηχανισμοί των συρτών και των κλειδαριών. 
  • Σύστημα ANTI-BLOCK πατέντα του εργοστασίου μας για αυτόματο μπλοκάρισμα των κινούμενων μερών της πόρτας (έμβολα, κλειδάριθμοι, κλειδαριές), σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης ή φωτιάς. 
  • Ο θώρακας αντέχει σε θερμοκρασία 1200°C επί 120 λεπτά της ώρας!!!
     

ΦΛΟΓΟΚΡΥΠΤΗΣ: Για την αποφυγή εισόδου της φλόγας ως και της θερμοκρασίας εντός του χρηματοκιβωτίου, τοποθετείται από την αρχή της κατασκευής του ειδική αντιφλογιστική σκαλιέρα με την ελάχιστη δυνατή ανοχή (3 κάμψεις στο σώμα και στην πόρτα). Η πόρτα περιστρέφεται σε δύο ισχυρούς μεταλλικούς μεντεσέδες, διατομής 50-60 mm, οι οποίοι φέρουν οριζόντιο ρουλεμάν περιστροφής. Η όλη ασφάλιση της πόρτας στηρίζεται σε 16 συνολικά πείρους (σύρτες) κυλινδρικής ολισθήσεως, διατομής 40 mm που την ασφαλίζουν περιμετρικά.
 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Οι κλειδαριές και οι κλειδάριθμοι που χρησιμοποιεί η NIVAL HELLAS είναι απολύτου ασφαλείας προϊόντα των μεγαλυτέρων εργοστασίων του κόσμου, (KROMER - SARGENT - LAGARD - MAUER - SECU - CAWI - WITTKOPP). Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ωρολογιακής κλειδαριάς TIME LOCK ή κλειδαριά χρονοκαθυστέρησης TIME DELAY.
 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο τέλειο φινίρισμα των προϊόντων μας, σε ποικιλία χρωμάτων, κατά παραγγγελία του πελάτη.